#172950
HJL

hej igen

Jeg kan forstå at jeg er den der skal tale for DB i denne tråd, således at alle 3 fortsat forbliver I spil 🙂

At thsv engang tilbage i 90´erne oplevede at Den Danske Bank var 1% dyrere en Unibank behøves jo ikke at betyde at Danske Bank er 1 % dyrere end Nordea er for dig i dag.

Jeg vil anbefale dig at fortsætte dialogen med alle 3 parter og så få nogle konkrete tilbud lagt på bordet. Det kunne da være lidt sjov at se hvilke tal de kan diske op med hver især. Det jeg har observeret er at Nordea ofte kan give nogle utroligt gode tilbud, pga. den måde de har deres program bygge op på. Hvor I andre tilfælde så rammer de helt forbi fordi “man” ikke lige passer ned i detes små kasser.

Vigtigeste detalje må være at du skal give dem de samme informationer at arbejde udfra. Et parameter JEG selv ville ligge lidt vægt på er tilgængeligheden, hvor lang tid tager det dem at vende tilbage med svar, er rådgiverne til at få kontakt til og generelt hvor informative er de når du stiller spørgsmål. Disse parameter skal selvfølgelig ikke gå før pris, hvis det er din vigtigeste beslutningsparameter. Men som skrevet før hvis du i hver samtale med banken siger pris, pris, pris ja så får du billigeste pris (forudsat din økonomi og de forretninger du ligger i banken tilsiger det) og i øvrigt ingen “fløde i kaffen” (du forstår hvad jeg mener).

Mvh HJL