#170178
Prasmus

Brian, det er da noget sludder, det svare til at aviser, nyhedsmedier, qxl, den blå avis, supermarkeder, advokater osv. heller ikke i sig selv skaber noget af værdi. Det som de fælles gør, er at formidle, hvilket i sig selv kan være en værdifuld ting, også for samfundet.

Hvis bankerne ikke opfyldte et behov, så ville de ikke være der, for så havde de ingen indtægt.

Som jeg læser mellem linierne i dit indlæg, så er du negativ over den lave indlånsrente. Det er selvfølgelig et synspunkt og jeg kunne da sagtens også ønske en bedre indlånsrente, men en sag kan jo ses fra mange forskellige vinkler, her er en anden:
Selv med en indlånsrente på 0% (ingen rente), så vil jeg sige at bankerne har et formål (hvis vi et øjeblik kun ser på indlån), og det er at sikre dine penge. Har du pengene hjemme i skuffen og der sker indbrud, tja, så er de væk. Er de i banken og de har indbrud, så er dine penge stadig sikret. Skulle banken krakke, så er pengene stadig sikret op til indskydegarantien. Dette gode kan du oven i købet få helt gratis, hvis du kun benytter dig af indlån.

Jeg synes du fokuser forkert, når du ser på hvad andre tjener på f.eks. dit indlån. Du skal i stedte se på hvad du har af alternativer og så vælge det du synes er bedst.