#169998
HJL

Hej Yess

Når vi taler valg af bank er de ting du skriver der relevante. Det er dog også noget næsten alle landets banker tilbyder på mere eller mindre samme vilkår og i mere eller mindre lige smart design. Du skriver at det for dig er vigtig at få god rådgivning. Det jeg har oplevet, personligt og ved at læse med herinde er at der kan være meget stor forskel på den rådgivning du får i samme bank alt efter hvilken rådgiver du taler med.

Derfor kunne et spørgsmål til dig være. Hvad er vigtigst for dig ved valg af bank.

Hvis det bare skal være billigt, nemt og lækkert så har du mange mulighedder.

Hvis det også skal være god rådgivning har du også mange mulighedder du er bare nødsaget til selv at vide en del for ikke at føle dig snydt og eller blive snydt og her er denne side jo et godt værktøj at have ved hånden.

Når det så er sagt vil jeg foreslå at du går til møde i 2-3 forskellige banker og hører hvad de kan tilbyde dig. På denne måde finder du også udaf hvor skarpe de er i den afdeling du kommer til at være tilknyttet.

Danske Bank hæver renten ligesom så mange andre banker gør pga. nationalbankens seneste ændring. Men jeg kan se at de har sat renten ned på billån. I følge mybanker er den pt. 5.8-8% men jfr. deres hjemmeside er den faktisk 5,5-9,35% jeg ved ikke om det er mig der tyder tallene forkert men vil da mene at hvis du har økonomi til en bil på SU ja så er du godt kørende…ha ha nå men god fornøjelse med bankvalget.