#167084
Anonym

Til Dafnie
Nu var jeg ikke klar over vi skulle ned på dette lave niveau. Som om jeg mente vi selv skulle bestemme hvilken side af vejen vi ville køre i og den slags overflødige/vanvittige sammenligninger.
– Nu, var det jo for at at påvise det utopiske i at have 100% frihed. Nej, kom ned på jorden og accepter at indskrænket personlig frihed, IKKE pr. automatik er udemokratisk.
– Men læser det sådan at du endelig forstår det. Vores demokratiske styre har bestemt at vi skal have en fælles NEMID-løsning af rationelle årsager. Ligesom det er rationelt at vil alle kører i samme side af vejen.
– Vi kunne jo også lege at dig og dit mindretal fik det afskaffet. Er det mere demokratisk??

Ja, problemet er vi kun kan diskutere dette, men ikke frit vælge hvilken netbank log-in løsning vi vil have.
– Nej du kan ikke frit vælge. MEN DETTE ER IKKE ENSBETYDENDE MED AT DET ER UDEMOKRATISK.
– Jeg er utilfreds med at jeg skal betale ejendomsskat, men jeg vil at aldrig påstå at det er udemokratisk.

Hvis du ellers gad sætte dig ind i sagen, så kunne du læse på de links jeg har vedlagt, at det er bl.a. eksperter inden for sikkerhed og andet der udtaler sig stærkt kritisk på dette produkt. Desværre end sér du heller ikke dette.
– Jeg har skam læst dine mange indlæg. Jeg har dog ikke læst om andre der kalder det for Nordkorea.

Du kan ikke fatte hvor krænkende det er, når Staten går ind og dikterer en løsning for, hvordan jeg skal kunne forvalte mine penge. Da jeg aldrig selv ville have valgt den løsning Staten ville påtving mig.
– Du kan ikke fatte hvor krænkende det er når du sammenligner NEMID med Nordkorea.
– Der er mange ting vi påtvinges af staten. Du må jo prøve at argumentere for hvordan vi kan have et rationelt samfund uden statsmagt.

Som jeg har skrevet, er du typen der skal have andre til at forvalte tingene for dig. Godt for dig, men jeg behøver ikke dette, så jeg vil gerne selv vælge.
– Tillykke med din synske evner!
– Du er så typen der ikke kan tåle at andre har valgt en fælles standart mod din vilje. Du har som barn sikkert fået rigtig mange slikkepinde, mens du fik og vide at du ikke skal finde dig i noget. Du bestmmer selv min dreng!

Du har dog selv valgt et passende brugernavn, da din indsigt i NemID og demokrati, minder om det en dafnie ville have.
– Du har ret, det er et lavt niveau (Ej, kan godt tåle lidt drilleri 🙂 )

Måske skulle du flytte til Congo. Her er der (næsten) intet kontrollerende regeringsapparat og dermed ingen overordnet styring. Hurra så fantes dit frihedssamfund, tillykke!