#167050
Jyden

Du har fuldstændig ret. Det er en fantastisk “rådgivning” “bankrådgivere” giver. Hvordan man kommer det til livs ved jeg ikke, så længe pengeinstitutbranchen er så pilrådden og moralen så lav at den vel nærmest kommer under den værste brugtvogsforhandler. Det er ufatteligt, at man ikke gør noget ved sit image for alvor, det klares jo ikke ved annoncer og reklamer og andre lette tiltag, det er jo noget der skal arbejdes for at gøre sig fortjent til.
Vi andre må prøve at hjælpe de gamle så godt vi kan. Iøvrigt er det jo ikke kun “de gamle”. En anden trød beskæftiger sig lidt med en skødekonto. Det er også noget hvor pengeinstituterne tager “den nederste del af ryggen” på folk, hvis de bare accepterer “det kontoen er født med” som jeg fik og vide da jeg kontaktede dem ved min mors hushandel – men renten blev “ottedoblet” på en telefonsamtale. De var nok lidt bange for at “den gamle dame” skulle flytte sine penge på øvrige konti.
Men hvilken behandling man senere skulle få da sønnen fik flyttet hendes penge til Northern Rock, det vidner bare om at konkurrence ikke accepteres i den branche.