#166980
Anonym

Hej igen (elsker en god diskution 🙂

Ah ha, citat ‘man skal være forsigtig med at begrænse den personlige frihed indenfor noget som helst’.

Så kunne vi jo lave et samfund hvor det var frit valg om man ville køre i højre eller venstre side af vejen. Jo jo, for ellers er det jo ikke et frit og demokratisk samfund. Det er da kun stater som Nordkorea der alle kører i samme side af vejen. – HALLO!

Selvfølgelig er man da nødt til at begrænse den personlige frihed visse steder, det gør vel ikke en til diktaturfan??
Om man så er gået for langt i ufriheden med NEMID er en diskution for sig. Personligt syntes jeg det ikke. Men heldigvis er det ikke Nordkorea vi bor i, hvorfor vi frit kan diskutere den slags her.

Jeg syntes det er super fint at man er utilfreds med NemID, og jeg kan tydeligt læse af dit dygtige og grundige indsigt i de tekniske problemstillinger at der sikkert er visse problemer, men…. at kalde det udemokratisk og Nordkoreatilstande er for langt ude.
Din iver efter at nedgøre NEMID kommer til at virke helt modsat på mig (og sikkert også andre) når du bruger den form for dramatisk retorrik.
Er dog bange for nogen sluger din hule bullertalen råt. Men målet er vel vigtige end midlerne?

Hvis indførslen af NEMID skulle være et stort demokratisk problem i Danmark, syntes jeg nærmest det siger noget om at vi har et meget velfungerende demokrati.
Hvis NEMID er udemokratisk, må de andre demokratiproblemer godt nok være bagateller.
Men du mener vel statig at kun 100% frihed er ægte demokrati? Ja, så håber jeg godt nok ikke jeg møder dig motorvejen…*SS*

MVH

Carsten
‘Rationelt demokrati, ja tak!’