#166190
Anonym

Til Niels B
Jeg kan kun give dig evig ret i det du skriver. Hvordan tosserne på Bogen har godkendte dette monopol, ligger helsidens fornuftens forstand. Tilmed uden folkelig debat, om befolkningen ville have dette misfoster.

Så udtaler centerleder Palle H. Sørensen:
Hos IT- og Telestyrelsen anser centerleder Palle H. Sørensen, som er ansvarlig for NemID-projektet, udrulningstempoet for at være »meget tilfredsstillende.«

»Det går strygende. Særligt i forhold til den gamle Digitale Signatur, som det tog os syv år at få udbredt til 1,4 millioner. Det interessante er jo, at den brede befolkning har taget det til sig, og at løsningen er blevet brugt mere end 65 millioner gange, siden vi gik i luften,« siger Palle H. Sørensen.

Tumpen fra IT- og Telestyrelsen centerleder Palle H. Sørensen udtaler, at det går »meget tilfredsstillende.« Det er et tvangsprodukt, hvor der intet valg eller alternativ er, andet end at framelde det. Hvad havde den imbecile tumpe forstillet sig, når det er et tvangsprodukt?
Hvor finder Staten den slags tumper henne?

Så udtaler Michael Juul Rugaard fra DanID:
”Men det er kun 2,2 millioner danskere, der har valgt at tage nøglekortsløsningen i brug. Det lave antal aktiverede bør dog ikke tages som udtryk for danskernes holdning til NemID.”
Nå ikke!

Han udtaler videre:
Danskernes udbredte digitale træghed gør det nødvendigt at tage skrappe metoder i brug for at få den nye løsning udbredt.

»Langt de fleste modtager NemID via deres banker, og de skal selv sørge for at tage løsningen i brug. For en dels vedkommende kan det sagtens være, at det først sker, når banken prikker dem på skulderen,« siger Michael Juul Rugaard.

Monopol tumpen Michael Juul Rugaard fra DanID mener altså, folk skal bare bankes i hovedet med NemID, så kan de lære det. Det minder en om, da landet var besat af støvletrampende mænd i sorte læderfrakker.
http://www.dinepenge.dk/bank/nu-bliver-du-snart-tvunget-til-nemid
http://www.dinepenge.dk/bank/snart-kan-du-slippe-nemid-papkortet
Husk at læse folks kommentarer!

Man kan undres over, der endnu ikke er nogen i EU, der har regeret på dette monopol. De springer op om Microsoft, Google og andre der ikke må få monopol på en ydelse. DanID/NemID er ganske givet en overtrædelse af EU lovgivning om monopol dannelse!