#111586
Anonym

fk2001 >> Ja, sammenhæng mellem de generelle forventninger og så renteniveauet er god at kende. Tak for at bringe det på banen. Var det ikke Poul Schlüter i sin tid der faktisk fra talerstolen fik snakket folk – inkl producenter og ‘markedet’ frem til en positiv forventning til fremtiden?

Men når vi kommer til generelle forventninger til udviklingen, så melder jeg bare pas. Jo, jeg tror, at hvis det gik fremad i går, så er der større sandsynlighed for at det går fremad i dag osse, fremfor at det går nedad. Men det er jo netop hvad ‘alle’ forudsiger. Mere ‘interessante’ forventninger såsom “vi snart vil se vending” lader jeg andre om. Ikke at jeg påstår at det er forkert. Jeg har ingen mening om, om det er forkert eller rigtigt.

Stine >> Jo – der er en afgift – 0-25 kr/fondskode i obligationer. Men det er vel osse bedre end 0,53%. Jeg vil ikke påstå jeg er velovervejet m.h.t. at have flere obligationer, det er bare noget jeg siger uden at tænke mig så meget om (måske afsmitning fra aktier, hvor det ER vigtigt). Selv ejer jeg 3 fondskoder i obl., to forskellige Scandinotes (kunne simpelthen ikke få den foretrukne nogle gange hvor jeg ønskede at købe) og en lille post 18% TRY’er., men jeg er lige ved at købe nogle andre, simpelthen fordi 2% scandinotes 2011 udløber om et år, så de er lidt for korte. At jeg derved hæver mine depotomkostninger til 150 kr/år, det kan jeg leve med.