#164256
test

ja vi ville alle sammen gerne være så kreative så vi kunne få 5 kroner til at blive til 10 men noget der er for godt til at være sandt er det som regel også.

Som jeg forstår dit lille morsomme regne stykker er der ca. 12600 til at betale lån med. Du laver selv den forudsætning at du vil spare 2000 kroner op og investere 250.000 mere i din bolig.

Ydelse så på jeres F1 lån oplyser du ikke men uden afdragsfrihed er det på ca. 4000 kroner pr. måned så nå din lån er betal er der lige præcis de 2000 tilbage til din opsparing og ikke en cent til hverken at financier de 250.000 kroner du vil investere i din bolig eller afdrage på din kasse kredit så. Min råd ville være som følgere.

Hvis i har et F1 lån med afdrag så lad være med at spille penge på at ligge det om eller skifte til et obligations lån. I har slet og ret ikke råd. Betragt afdragne som jeres sikkerhed.

Få den dyre kassekredit væk hurtigst muligt. Det er tåbeliget at spare op til 1-2% i rente og betale 7%.

Glem alt om at låne flere penge til at bygge boligen om til kassekredit, billån og jeres boliglån er betalt af.

I er i 50’erne og skal langsom til at indstille jer på at jeres indtægt gør ned af. Så drop andet ind almindelige vedligeholdelse på huset. Set som en investering kan det at renovere et hus IKKE betale sig.