#164014
HJL

Sikke dog en ucarmerende dum dingse af en rådgiver du har 😀 han/hun har nok fået en sviner af chefen. De har givet dig en “blanco check” uden dækning.

Jeg ville også skrive om mine oplevelser til bankens direktør. På den måde får du en af din rådgivers kolegarer sat ind i sagen og herved undgår du at én rådgiver der har set sig sur på din økonomi får sendt dig til inkasso “uden grund” jeg skriver uden grund med “” fordi jeg ikke ved om jeg har forstået sagen korrekt.

Jeg har forstået sagen således:

Banken har hjulpet dig på et af dig oplyst grundlag der var korrekt – sandt.

Dvs. du har forklaret din situation og dens alvor og derfor har de hjulpet dig med et bevilget overtræk der kun skulle vare en periode til situationen ville blive afklaret… Situationen er endnu ikke afklaret men dit bevilgede overtræk er udløbet og derfor begynder de nu at rykke dig for overtræk for på sigt at kunne sende dig til inkasso.

Hvis det er korrekt så lyder det somom de ikke er deres opgave voksen. Så mener jeg de har forpligtet sig til at låne dig pengene. Som du selv ved så kommer de jo til det under alle omstændighedder du ejer jo ikke noget de kan snuppe og så er det bare træls for dem at de ikke tager den for jer begge “nemme” løsning og forhøjer dit lån, du er jo tydeligvis villig til at gør en indsats for at betale tilbage ellers kom du jo ikke til det møde. Næste gang du er til møde og de råber af dig så rejs dig og spørg efter chefen og spørg så vedkommende om det er almindelig kotyme at behandle kunder sådan.