#163964
Anonym

Jeg er enig i at det ikke nytter noget, at du er uenig med bankerne. Det får dem ikke pludselig til at tilbyde dig at købe for en million mere.

Som tommelfingeregel skal du regne med 3 gange årsindkomst minus gæld plus opsparing. Hvis ikke ikke havde det forventede tab ville i altså kunne gå ud fra 650.000 x 3 + opsparing. Det ville betyde lige omkring de 2 millioner. Hvis der så kommer et tab på ca. 300.000 er du nede på 1,7. Dine drømme om 2,5-3 millioner kan ikke nåes uden en større opsparing.
At du henviser til tider hvor man mere eller mindre selv bestemte hvad man ville låne hjælper dig ikke.

Det er helt rigtigt set at du ikke kan få et størrere parcelhus i Københavns området i øjeblikket, men hvis du ikke kan nøjes med rækkehuset og ikke vil leje ja så må I jo flytte til en billigere del af landet. I jylland kan I flere steder få 200m2 nyistandsat til under 1,5. Ja, det er ikke hovedstaden, men det er et spørgsmål om prioritering. Hvis man vil have det store hus til billige penge ja så vælger man jylland – hvis man vil bo i hovedstaden med alle dets tilbud ja så accepterer man at parcelhus bliver der ikke lige råd til. Det er valget i må træffe.
Vi måtte selv træffe valget da en af os fik tilbudt drømmejobbet i København. Det blev fravalgt netop fordi vi foretrak parcelhuset fremfor en 3 værelses lejlighed.