#161540
test

som jeg har forstået skriverierne i pressen er der to muligheder. Enten bliver EIK købt af en anden bank sammen med de kunder de vil ha. De gode kunder bliver overtaget og ingen problemer er. De vil sikkert blive tilbudet rimelige fornuftige vilkår. Mindre godt se det ud for de dårligekunder eller mere usikre kunder som vil opleve stigende prise og at kassen smækkes i.

Er der ingen køber til EIK er der nok ikke andre muligheder ind at man skifter til en anden bank og der er det jo så et spørgsmål om hvad gebyr man kan forhandle sig ned på. Hvad der i den situation sker med de kunder ingen vil ha er et åbenspørgsmål men det er nok i sidste enden at man ikke kan få refinasieret sin gæld.

Så hvis de er en god kunde har du ikke noget at frygte og især med et mindre lån hvor stiftelses omkostninger har stor betydning ville jeg nok ta det helt roligt og se tiden lidt an.

Jeg flyttede selv mit boliglån ud af EIK for ca. et år siden for ikke at stå med usikkerheden. Det kan så også være et argument for jer. Altså hvis det bekymre dig så meget så få det ud af verden ved at finde ud af om andre banker vil ha jer og hvad de kan tilbyde jer.