#161486
Anonym

Hej Igen..

Først og fremmest en stor tak til Aalborg og test, jeres svar har jeg fulgt gennem længre tid her inde, hvor andre har skrevet, dejligt det var jer to der svaret ( håber da også andre selvfølgelig )

Altså vores lejlighed købte vi for 4 år siden for 1,8 mil i roskildebank.
Den vuderet til 1,4 1,5 idag ca.
Der er intet friværdie i den da vi betalte på renten alene.

Grundet vores økonmi ser ud som den gør er nok til dels selvforskyldt.. men også grundet arbejdesløshed.. da vi købte lejligheden var der mere end råd til tingene. Vi hade ca 35-40 udbetalt den gang. Så vi købte da lejligheden og afdragede den gang på nordea. Så blev jeg fyret fra mit job og var på akassen i ca. 6 mdr før jeg fandt noget nyt som jeg arbejder med idag også..

idag får vi begge udbetalt til sammen 27-28000 til sammen hver mdr.. der går 20000 til budgetten og resten er lommepenge og mad.. Vi lever for ca 3000-4000 om mdr da vi begge arbejder i detial og har forkost ordninger og morgen mad.. Så vi er næsten aldrig hjemme, men spiser så også god mad når vi er det.. ( god mad for os er frikadeller og lassange, samt bøffer og sådan..) ifølge banken så er vores budget egentligt fint nok.. men derfor går vi stadig i minus hver mdr.. og det er det der undre mig meget og som er begyndet at tærre på min kæreste især.. i denne mdr alene hvor vi har termin har vi et minus på 6000.. som jeg nu har fået reddet os ud af heldigvis.. men vi ved vitterligt ikke havd der er galt..

Angående nordea, så har jeg selv indberette mig i Rki da jeg mente det var det bedste for alle da jeg ikke kunn betale den gæld til dem som jeg skulle.. det har så nu spændt ben for mig da jeg gerne ville samle alt på et sted, og få gennemgået alle papire og finde en løsning, ikke nødvendigvis hurtigst muligt men bedst muligt.. Jeg er begyndt at være meget nervøs for mit forholde med min kæreste gennem 8 år nu eftersom hun er kommet i en ” dal” hvor jeg ikke ved om vi er sammen til jul.. vi skændes aldrig, og har det godt sammen. men efter dennne ” krise” i vores økonomi er det gået galt for hende…