#158600
Ole E. Mikkelsen

Hmmm, mit indlæg synes ikke at have affødt den store mængde kommentarer 🙂

Nå men så kan jeg da selv svare. Den største risiko man løber med Basisbank er vel at den, – ligesom Skandiabanken, kan blive overtaget af en anden bank, og derefter ‘løber ud i sandet’. Stifteren’s selskab synes at være ude i alvorlige økonomiske problemer, så et salg er vel en trussel/mulighed. Stifteren er ikke en sværvægter men snarere en skikkelse der er kommet op gennem ejendomsmarkedet ved at danne skattesænkningskonstruktioner, – som jeg læser ham.

Risikoen for at tabe penge i banken er vel begrænset i kraft af indskydergarantifond, men hvis man sætter penge i Basisbank er det nok rarest at have en reservekonto i anden bank, just in case.

Derudover har jeg testet deres kundevenlighed og forståelse for kundebehov. Mit ærinde var at jeg ikke kunne se behovet for at fremsende årsopgørelse, da jeg ikke skulle have kredit. Svaret var at det skulle jeg da det var deres kreditpolitik. Goddag mand økseskaft.

Nå men så skal du fordi du skal have kreditkort tilknyttet. Jo, siger jeg så, men hvad så med et Visa electron kort der i henhold til Jeres egen hjemmeside ikke kan overtrækkes. Jeg skal stadig bede dig indsende årsopgørelse, skriver de så. Goddag mand økseskaft.

Endelig skriver de at begrundelsen for kravet om årsopgørelse er at et Visa electron kort altså kan overtrækkes på trods af at http://www.basisbank.dk oplyser noget andet.

Jo, siger jeg så, men det passer jo ikke med hvad http://www.basisbank.dk (eller http://www.visa.dk) skriver. Begge hjemmesider lyver siger den såkaldte rådgiver så.

Av, en kunderådgiver der tilstår at bankens egen hjemmeside lyver.

Nå, det er ikke umuligt jeg opretter en konto, jeg har jo ikke brug for kunderådgivere til dagligt hvilket ovenstående begrunder udmærket. Men i sandhed en ringe videns- og serviceholdning. Dumhed hos medarbejderne er måske prisen for relativt høje indlånsrenter. Det må man så overveje.

Jeg håber andre af Basisbankens kunder har mere positive oplevelser.