Forside Fora Bankskifte Bankskifte og overførelse af BS aftaler Bankskifte og overførelse af BS aftaler

#111042
Anonym

Jeg er normalt ikke den store gør det selv mand, men med banker har jeg det ligesom fk2001, da skal jeg nok selv klare sagerne og “skifter ikke” – i al fald ikke på stedet, før det nye kører for der findes ikke mange “bankrådgivere” der foretager det fornødne helt til bunds uanset hvad tb mener om hvis problem det er. Ved at have de sidste 1000 kr. stående tilbage på en konto i det gamle pengeinstitut er det også nemt at komme tilbage hvis der skulle vise sig uhensigtsmæssige ting i det nye, og man har ikke bøvl med alle mulige forklaringer når man har besluttet sig til et nyt sted.

Da jeg begyndte at benytte Northern Rock for en måends tid siden var det bl.a . på bekostning af Morsø Sparekasse. Da der stadig står lidt tilbage der, har jeg idag fået brev fra dem om deres højrentekonto som de selv synes er et godt tilbud. Det er imidlertid med en max på 50.000 kr. til en hvad de kalder høj rente og 2 % for det der er over 50.000 kr.
De skriver imidlertid i brevet at “falder du over et bedre tilbud, lægger vi ikke hindringer i vejen. Du kan nemlig hæve kontoen, når det passer dig.”
Det skulle da også bare mangle, og hvis jeg var dem ville jeg da mok være bange for at miste kunder til Northern Rock hvis først kunderne med denne konto i Morsø Sparekasse finder ud af hvad de egentlig kan få ved et “skift”. Der er stadig ikke ordentlig konkurrence blandt pengeinstitutterne i Danmark, hvilket også ses Dagbladet Børsen idag, der har fået fat i et par afsnit af en rapport om emnet der offentliggøres om kort tid.Efter avisen er branchen den der har de største problemer med konkurrencen og står til tæsk. Og hvad er der ikke sket mellem pengeinstitutter på øerne i de sidste dage. Det er utroligt hvad vi som forbrugere har skullet finde os i gennem mange år.