Forside Fora Privatøkonomi Århus Lokalbank – måske? Århus Lokalbank – måske?

#158210
Anonym

Ja, du har nok ret men det er stadig et meget lille afkast. Men dengang tror jeg ikke mange ville have sagt nej tak til 7% af 1,5 mio. kr bundet – jeg kunne ihvertfald ikke.

Mit valg står mellem det (hvis man stadig kan få 3,4% p.a. som AHK skriver) eller at kaste pengene efter Nordea Private Banking med mindste risikovillighed og en horisont på 3-6 år……

Problemet er bare at jeg slet ikke er risikovillig og at 20% af investeringern sættes i aktier! Dog tror jeg måske nok de vil kunne frembringe et bedre afkast på den horisont end jeg selv ville kunne ved at placere i indlån….

Til gengæld tager de sig jo betalt i honorar og kurtager som hurtigt er 10.000 k.r pr år!

Så jeg føler mig helt på herrens mark – det ene ved jeg hvad er men afkastet er sparsomt – det andet føles som at kaste sig ud fra et bjerg – hvor ender man?!

Man kan sige at hvis de “skaffer” 1-2% mere går det vel lige op med honorar/kurtage – så kunne man vel ligeså godt tage indlån? Og er det så ikke kune for risikovillige personer som er ude efter et afkast på 10% eller mere…???

Ved godt emnet bevæger sig lidt væk fra Århus Lokalbank men det er trods alt direkte relateret dertil og lige præcis hvad jeg i disse dage skal/vil tage beslutningen mellem!!!

Nogle holdninger til disse 2 scenarier som jeg har valgt at beslutte mig for?

PC