#110372
Anonym

Hej Morten
Alle tager sig betalt, men jeg er af den opfattelse at bl.a Danske Bank og Jyske Bank er to af de slemme med gebyrer og høj rentemarginal.
Jeg har været i samme situation som “Anonym” omkring november 2006 med en konto i Danske Bank i forbindelse med en ejendomshandel. Også her blev den latterlige rente ændret til 2 % uden sværslag da jeg henvendte mig, og med tilbagevirkende kraft. Så vidt så godt, men man sidder med den fornemmelse at de har villet tage den “nederste del af ryggen” på en, når man uden videre ganger den oprindelige rente med omkring 5. Tænk på alle dem der ikke får henvendt sig. Det var kun af meget praktiske årsager Danske Bank blev valgt da jeg kun har dårlige erfaringer med dem. Heldigivs var tinglysningstiden meget kort og det var bare med at holde skødeskriveren igang så det ikke blev sinket.
Som sælger gennem mange år har jeg den holdning at der skal 2 tilfredse parter til en god handel, og det bliver der ikke på den måde Danske bank handler på.
“Bankrådgiveren” var iøvrigt mest interesseret i hvordan beløbet fra ejendomshandelen skulle placeres bagefter, og kom med 2 forskellige helt uantagelige forslag der kun ville være til glæde for banken – bl.a binding på en aftalekonto i et år til 3 %.
Heldigvis fulgte jeg ikke hendes “råd”. Renten er steget siden og idag står en del af dem i Northern Rock til 4,25 % uden nogen form for bindinger så jeg til enhver tid kan placere dem anderledes hvis der skulle komme et andet godt tilbud.