#151830
Anonym

Ok… Jamen som sagt er jeg jo ny i det her, og kender ikke til de præcise omstændigheder omkring afregning mellem køber og sælger, så derfor er jeg på helt bar bund.

Vi er ikke villige til at løbe store risici, da vi er kommet frem til at den stabile økonomi må ligge øverst når vi priroiterer. Så hvis det er måden at gøre det på, vil der så løbe renter på pantebrevet i de 2 år? Ja, undskyld hvis jeg spørger dumt, men jeg ved faktisk ikke hvordan det hænger sammen.

Jeg har selvfølgelig prøvet at sætte mig ind i en hel del og har også fået en del vejledning herinde fra i den tidligere debat jeg har haft kørende for noget tid siden, men når det her er en speciel sag for jer “garvede” brugere, så er det nok svært for mig helt at finde hoved og hale i det hele.

Jeg vil jo bare gerne kunne komme ned i banken og vise at jeg rent faktisk har undersøgt tingene, men jeg har ikke rigtig kunne finde noget om denne her måde at købe hus på.

Jeg havde naivt nok forestillet mig at vi i princippet bare lavede en aftale med familien om at vi afregner om 2 år og at der således faktisk bare skulle laves en advokataftale nu og her, der sikrede at familien ville få pengene, og at vi ikke stod og havde sat huset i stand, og pludselig ikke kunne købe huset alligevel, og dermed havde tabt de penge vi sætter i huser ifbm. istandsættelsen.

Men jeg kan godt se at vi nok skal have en advokat på banen der ved noget mere om denne type for handel og ha snakket det grundigt igennem med banken. Det kan jo være at de har nogle løsninger.

Jeg må se hvad de siger i banken, og så kan det jo være at der rejser sig flere spørgsmål efterfølgende.

Men tak for hjælpen i hvert fald… vi skal jo selvfølgelig være opmærksomme på det hele.