#150108
Anonym

Hej Onkel,

Tak for dit svar – det var meget brugbart. Og jeg fik også svar på hvad en difference renten er.

Vores udgangspunkt er at blive boende mange år endnu. Og som du selv siger giver det mening at kurssikre når nu man i forvejen vil have en fast rente på lånet. Selvom jeg da må indrømme at statistikken jo taler for at tage F1 lån – vi er bestemt fristet til at tage et F1 lån. Jeg mener det er omkring 20.000/år at spare som rente er nu, og vi har også luft til at tage en rente stigning – alt under 10% i rente er på ingen måde noget der ryster vores økonomi. Men…:) Som du også skriver så er der mulighed for en kursgevinst senere med et 5% lån – det er der vel ikke med et F1.

Jeg tror faktisk kun jeg har 2 spørgsmål tilbage. Det er det med den ekstra udgift jeg tager ved at optage lånet til kurs 96,16. Den kurs – det er “BRF” specifikt ikke? I realiteten kunne jeg måske få en bedre kurs et andet sted?

Sidste spørgsmål er relateret: Som jeg læser dit svar, så vil kursen jeg kan optage det nye lån i tilnærme sig det “rigtige” kurs som tiden nærmer sig opsigelsen for mit nuværende lån ikke? Så jo nærmere vi kommer 31/3 jo bedre kurs kan jeg optage et nyt 5% lån til (forudsat at den reelle 5% kurs ikke bliver ringere selvfølgelig)?