#150004
HalliHallo

Ja, hvis du er utilfreds med banken skal du selvfølgelig flytte så snarest muligt.

Personlig er jeg og min familie stadig rigtig godt tilfreds med denne bank og kan kun anbefalde den videre til alle, der måtte læse med herinde.

Da banken hed Skandiabanken var det godtnok lidt billigere med et par produkter, men enhver vidste at der på et tidspunkt ville ske reguleringer, når der kom tilpas mange kunder ind i butikken. Såvidt jeg kan vurdere har banken ikke mistet kunder efter at den blev købt af EikBank.

Hvad angår BoSols kækhest, som er valutatransaktioner vil jeg blot spørge dig om du har undersøgt, hvilke kurser banken fremover vil anvende. Du har nemlig før skrevet og lavet fine regnestykker herinde om at det var over 1000 kr. for dig at bruge dem for at overføre omkring 100.000 kr.

For hvis den går over til kun at lægge omkring 0,1-0,2% på nationalbankens middelkurs, så bliver det jo billigere at overføre alt over 2000 kr. til udlandet, men dyrere for dem der lige skal betale deres el-regning på 400 kr. over i Sverige.

Nu er dette aktuelt for mig, da jeg sjældent eller faktisk aldrig overfører til udlandet, men en undersøgelse af denne problematik ville ikke være forkert.

Nu håber jeg ikke jeg har trådt nogen over tæerne med dette indlæg, men ellers må I indberette mig til Elisabeth.