#148688
Anonym

I fht. huset som investering, så kan man da helt sikkert finde bedre investeringsmuligheder. Den primære årsag til at købe hus, er som sagt ikke investeringen. Det er glæden ved at bo i huset… Det vi skal betale på huset, er selvfølgelig en del mere end i en lejelejlighed, men til gengæld vil den lejede lejlighed aldrig give gevinst, ligesom alt du investerer i den er tabt på forhånd.

I fht. lønsikring, så er der som regel en venteperiode på 30 dage. Forhåbentlig har man en opsparing der vil kunne hjælpe en den første måned, og så må man jo prioritere sin økonomi om hvis uheldet er ude. Jeg har rimelig godt styr på lige præcis disse ting, da jeg er ansat som fuldmægtig i en a-kasse, og er helt klar over hvad der er af muligheder og mangel på samme.

Og ja, det er ikke den store forskel på sigt om det er 1,8 eller 1,9 vi skal give. Det er drømmehuset vi har fundet. Det har den perfekte beliggenhed og dækker vore behov for et hus. Det kræver en masse arbejde for at blive værd at bo i, men det rummer mange muligheder. Men hvis vi kunne få huset 100.000 kr. billigere, ville det jo give os 100.000 kr. ekstra til forbedringer på huset.

Budgettet er lagt, men vi ved jo ikke præcis hvordan det vil se ud, før vi har snakket med banken om finansieringsmulighederne. Det hele står og falder jo i virkeligheden på hvilken form for lån vi får tilbudt, hvis de vil låne os penge. Når vi har set på hvordan det vil se ud, vil vi kunne lægge et realistisk budget og få et overblik over hvor meget “ekstra” vi har råd tid på sigt, og om det kommer til at blive så stramt at vi vælger det fra. Vi glæder os bare til mødet i banken og til at høre om de kan tilbyde os lån. Ha en dejlig søndag alle sammen… Jeg vil drømme videre om hvor sofaen skal stå og hvor henne i haven jeg skal lave min urtehave ;o)