#148020
Michael

Ikke desto mindre ved du jo udmærket godt, at det er en helt marginal gruppe der låner penge til julegaver nemlig dem der er i økonomisk uføre og egentlig ikke tager sig særlig meget af det. Derfor ER det at hænge folk ud når I laver en sådan artikel. Lidt ligesom Luksusfælden på TV3, som jeg aldrig har forstået folk frivilligt deltager i.

Der er ingen der har “behov” for at låne 10.000 til julegaver. Det er et valg man tager fordi man ikke vil stå udenfor. Man kan såmænd fint give udmærkede gaver til langt mindre end det uden der går skår af nogen. En max-grænse på 200 kr. pr. person er alt rigeligt og du skal ikke bilde mig ind at nogen (eller særlig mange ihvertfald) har behov for at købe gaver til 50 personer.

At du nu får det til at lyde som ren forbrugoplysning er simpelthen for fjollet og useriøst. Enhver ved at man i langt de fleste tilfælde vil kunne låne de penge billigst ved et simpelt bevilget overtræk på kontoen, men for den gruppe der er tale om er den mulighed formentlig lukket pga. dårlig økonomi.