#147328
Anonym

helt enig med Michael & Test.

I dagens danmark skal mange, specielt unge mennesker gerne bo i et nybygget hus til 2,5 – 3 milioner og have 2 nyere biler, piet hein møbler og B&O. I deres tilfælde vil jeg mene at de skal hæfte for deres gæld, uanset om der er tale om sygdom, skilsmisse eller andet.

Dernæst..
Har man styr på sin privatøkonomi og vil sikre sin fremtid, så tegner man en forsikring der sikrer en ved sygdom der resulterer i lønnedgang. mht. til fyrring, så kan man tegne en lønsikring, hvis man da ikke er så fornuftig at skrue sin økonomi sammen således at man har råd til at leve på fagforeningen i en periode. Faldende boligpriser…. Tjaa. man kan ikke både blæse og hve mel i munden. Vi har boet til leje i en årrække, indtil vi kunne ligge en udbetaling på 20% af vores hus, så vi kan klare et gok i nøden, såfremy vores hus skulle falde i værdi.. Problemet er jo nok nærmere at mange idag ikke kan “nøjes” i en periode. Der skal købes før der er sparet op.

Selvfølgeig kan der være personer indimellem der uforskylt havner i en gældsfælde, men jeg mener at for langt de flestes vedkommende skyldes det egne valg om et luksus liv der ligger over hvad økonomien formår.

Men blot min mening.