#147038
test

man kan naturligvis godt føle at ens far om mor forfordeler ens bror eller søster i den her sag, men man bliver vel også nød til at håbe at der er en eller anden for for solidaritet børnene i mellem. I den nuværende situation er det meget vanskeligt for ny startede landmænd at skabe profit på driften og selv om man måske kunne mene sig berettiget til en andel af rabatten der er givet i handlen skal man jo også huske at man stadig er arveberettiget den del af overskuet ved handlen som senere måske bliver en del af ens arve lod.

Så jeg ville nok opfordre S. til at ta en snak med forældrene hvis man føler sig forfordelt men forsøg at bevare en lidt bedre tone ind i svarene her i forummet eller at man måske acceptere at rabatten er givet for at det i det heletaget kan lade sig gøre at beholde gårdren i familien.

Personligt synes jeg det sidste burde være løsningen og vel og mærket den mere sympatiske løsning da jeg gætter på at S. ikke er specielt nødlidende og der da forhåbeliget er andet ind penge der betyder noget.

For ellers er man da i sandhed fattig.