#146378
Anonym

Det er da ikke forkert gjort at reservere de 10 millioner til det første firma du lover pengene ud til (handler hos).

Der betales/mistes ikke renter (ikke på nogen kort jeg har set i hvert fald, hvis der gør så klag over banken) før de 10 millioner rent faktisk hæves fra kontoen. Men INDTIL reservationen udløber eller aflyses af firmaet der lavede den er det vel helt fair at banken sørger for at pengene er der til dem.

At aflyse reservationen bliver nok noget besværliggjort af at de fleste netbutikker ikke selv håndterer betalings delen men har DIBS eller lignende firmaer inde over det. SÅ reelt har DIBS reserveret pengene for butikken og de skal så indformeres af butikken at de ikke har tænkt sig at benytte deres trækningsret alligevel så de kan aflyse reservationen.

Jeg vil godt erkende at det kan være et problem hvis man har svært ved at undvære pengene mens de er reserverede, men så må du 1. få firmaet til at hæve pengene og udbetale dem eller 2. ophæve deres trækningsret.

At firmaet har lovet dig at de ikke vil hæve pengene fordi du har aflyst ordren kan banken jo ligesom ikke bruge til noget rent juridisk.