#146276
Anonym

Nu er reservationen jo ikke det samme som at pengene bliver hævet, det er butikkens/bankens måde at sikre at der er dækning (butikken) og at du ikke kan trække flere penge på kortet end der er dækning/kredit til. Det er samme koncept visa elektron osv kører med, da der går en dags tid fra transaktionen gøres til den er bogført på kontoen (muligvis måneder hvis der er tale om postordre køb der ikke er på lager), selv i hurtigste tilfælde.

Det er så rigtigt at man godt kan komme ud i situationer hvor reservationen spærer nogen penge indtil dem der har lavet den ophæver den eller den udløber. Det ser jeg dog ikke som noget større problem hvis man ellers er opmærksom på det. Det er et alternativet til Dankort modellen hvor du er i stand til at overtrække din konto hvis du mister track af hvad du har brugt hvornår.

Det samme sker forøvrigt hvis du checker ind på et hotel i udlandet med et mastercard, de starter med at reservere hele beløbet du skal betale (så de ved de kan få deres penge), men hæver det ikke før du checker ud.