Forside Fora Privatøkonomi Danske Bank: Kundetilfredshed Danske Bank: Kundetilfredshed

#145226
Anonym

Danske Bank er ikke billigst på alle områder, men overall, er banken blandt landets billigste banker.

Eik Bank, som jeg selv var kunde i indtil for ca. 1 år siden, er ganske rigtigt marginalt billigere på værdipapirområdet.

Omvendt var EIK Bank langt dyrere end Danske Bank på en række andre for mig essentielle områder, og som du ser af ovenstående undersøgelse som Forbrugerrådet har foretaget, jammen så er Danske Bank, samlet set over et livsforløb, billigere end EIK bank.

Det giver simpelthen ingen mening at udvælge det enkeltområde, som EIK Bank markedsfører sig på, nemlig værdipapir, og så ignorere alle de øvrige områder, hvor EIK Bank er alt for dyre, hvilket eksempelvis gælder i forhold til gebyrer for oprettelsen af en kassekredit.

Dertil kommer hele EIK Banks vanvittige cirkus med voldsomme overtræksgebyrer på små overtræk på 5,75 og politianmeldelse af kunderne for diverse småting. Hvis der er en ting, der er sikkert i denne verden, så er det at EIK Bank taber hovedparten af sine sager ved pengeinstitutankenævnet og taber alle sine sager ved domstolene. Mage til uprofessionel bank skal man dog lede længe efter.

Storbankerne er billigst, det er et objektivt faktum, selv om forbrugerne ofte manipuleres til at tro det modsatte, fordi de lokale spiller på aversionen mod storbankerne.

Som Forbrugerrådet konkluderer: Skift bank og spar en halv million

“De store banker er billigere end de små, viser en ny undersøgelse af landets 24 største forbrugerbanker. Stor er ikke ensbetydende med dyr. Det viser en sammenligning af priserne i de 24 største forbrugerbanker i Danmark. I undersøgelsen kommer Danske Bank bedst ud – skarpt forfulgt af Nordea.”

Det er altså en objektiv forbrugerorganisation, der konkluderer det her!

Dermed synes jeg du skulle pakke alle dine uforstandige partielle betragtninger sammen.

Overall, er storbankerne billigst.

DET ER ET UBESTRIDELIGT FAKTA!