#145150
Anonym

Med al respekt, nu bryder din argumentation da fuldkommen sammen.

1. Vi har verdens billigste og mest konkurrencedygtige realkreditsystem, hvilekt er verificeret af både konkurrencestyrelsen og de EUs konkurrencemyndigheder, og så påstår du der mangler konkurrence?

2. Du siger bidragene er steget mere end inflationen gennem de seneste år. Påstanden giver overhovedet ingen mening. Bidragene er en procentsats af hovedstolen. Bidragssatsen skal derfor IKKE inflateres.

3. Finansieringen er summen af bidrag + rente. Finansiering har sjældent været så billig som nu. Hvorfor er finansiering så billig for private boligejere? Ja det hænger jo altså unægtelig sammen med at realkreditinstitutterne har konsolideret sig, og med deres “triple A rating” kan udstede obligationer med attraktive renter. Hvis ratingen falder, så stiger obligationsrenterne. Det er derfor endnu engang i din og andre boligejeres fundamentale langsigtede interesse, at realkreditinstitutterne konsoliderer sig, så ratingen kan opretholdes. Det gælder ikke mindst i lyset af de skærpede markedskrav.

4. Der er fri konkurrence, alle der ønsker det, og kan opfylde kapitaldækningskravene kan oprette et nyt realkreditinstitut. Du skal være så meget velko

mangler 1 mill

Totale indlæg: 17
Sidste indlæg: 03-10-2009
Bruger siden: 22-02-2007
Fordi noget er billigt, betyder jo ikke at det er godt nok.

alt kan blive bedre.

og der stadig ingen der kan forklare hvorfor det gode danske realkreditsystem bliver dyrer og dyrer, fortsætter vi på den måde så mister vi det det realkreditsystem.

Og hvorfor er så mange bange for mere konkurrence???

Er I også bange for at der skal blive flere autoværksteder, så vi får noget mere konkurrence?

Bidragene er steget mere end inflationen gennem de sidste 20 år og i samme periode er mange omkostninger forsvundet for branchen.

Så konklussionen er at der mangler konkurrence.