#143542
test

cv helt korrekt at der ikke er kredit på et visa kort. Det er også helt korrekt at du som privat person eller enkeltmands virksomhed hæfter med hele din formue for den gælde du stifer uanset om det er sket via finax, master eller et dankort.

I gamle dage var det tit nødvendigt med noget andet ind visa. Eurocard i europa og Master uden for. I dag er visa kortet bredt accepteret og de senere år har jeg brugt det både i usa, indien, kina og japan for bare at nævne nogen steder. Og ja det har været et visadankort. Faktisk fik jeg en mail fra PBS om muligt misbrug da jeg var langs sidst. De synes at Japan, kina og så en mellem landing i noget jeg ikke kan huske var for mange lande på 10 dag.

Den der med kredit politik og problemer forstår jeg heller ikke rigtigt. Min kone har lige fået tilbudt et mastercard med 25000 på var det 52 dage rente fri credit idag. Ser ud til at eneste betingelse er hendes løn, et medlemskab af FDB og en manglende registrering i RKI. Kan godt være at mange uden skyld kommer i RKI men vi er nu ret mange for hvem det lykkedes at undgå det sikkert ved rent held . 🙂