#143250
Anonym

Som jeg læser dine indlæg Test, ser jeg en skuffet person. Måske har du en god grund til at være det, men at tro verden ikke vil forandre sig i 30 år, er vel ganske optimistisk.
Indrømmet – jeg har ikke den store viden omkring husfianisering, men er dine lån i EIK-bank væsentlig dyre end i andre banker eller Andelskasser?

Jeg er heldigvis ikke sat i verden for at forsvare EIK-Bank, men hvis jeg var utilfreds med min bank og viste jeg kunne opnå væsentlig bedre vilkår andre steder ville jeg omgående skifte — det er vel rimeligt nemt og så skal man skal vel ikke engang forlade sit hjem. Med hensyn til gratis hævninger i udlandet, syntes jeg at kunne huske det blev ændret fordi det var voldsomt dyrt for banken og mange hævede småbeløb, netop fordi det var gratis.

I dette forum har jeg ofte læst om EIK-Bankens politik med at sende opkrævning a 100 kr. ud til kunder som overtrækker deres konto. Hver gang jeg læser om sådan et overtræk er det en fejl hos kontohaveren, som på andre konti i banken har mange, mange hundrede tusind kroner.
Det undre mig, hvorfor man ikke har tilknyttet en kassekredit på Visa/Dankort kontoen. Da jeg åbnede min konto i den daværende Skandiabanken fulgte en sådan kassekredit automatisk med på 10,000 kr. Hvis man har så mange penge som man oplyser om, er kassekreditten vel ikke opbrugt?

Her til aften var jeg på Danske Banks hjemmeside for at tjekke indlånsrenten på pensioner. Her ville jeg med mine midler kunne opnå 0,875% i rente. Hos EIK-bank får jeg 1,9%. Det samme billede gør sig gældende på mine andre konti hos EIK-Bank. Nu er disse rentesatser desværre ikke noget at prale af, så hvis andre læsere har et bedre forslag er jeg modtagelig Jeg er stadig lydhør hvis andre ved hvor jeg kan få væsentlig bedre vilkår en i EIK-Bank (Se opfordringen den 2 sep. 2008.)

Det sidste jeg undre mig lidt over er at mange ønsker EIK-Bank og andre små pengeinstitutter ad H-til. Efter min overbevisning tror jeg at jo færre banker der findes, jo større bliver de store banker og jo dyre bliver deres omkostninger for os forbruger.
Jeg tror ikke vi forbruger skal forvente der kommer en ny Northern Rock forløbigt for at presser indlånsrente op.