Forside Fora Privatøkonomi Hvilke bank er BEDST her i det danske ganske land!? Hvilke bank er BEDST her i det danske ganske land!?

#143220
test

hej thsv
nu var det ikke en løn konto jeg tænkte på men som sagt er eik ikke så atraktiv som scandiabank var. Kald det naivet men jeg trode faktisk jeg havde en kend din rente i 30 år aftale med de fyre. Ved bank skift når eller hvis det kommer skifter jeg til andelskassen og indskyder de par tusinde kroner i garant kapital som bla. giver mig et gratis visakort og lidt mere i rente. Ja jeg skal betale for at hæve i pengaautomater ja men de har jo så en der er døgn åben hvor jeg ikke skal og netto er der jo stadig væk. Envidre er der jo ingen der kræver at jeg ligefrem lukker min konto i EIK. Det bliver bare min “gæld” der smutter.

jo du kan da godt argumentere for at mit lån selv på loftet 5,5% er et rimeligt godt lån MEN hvis jeg nu kan kommme over i fastforrentede lån til omkring 5% eller under med en løbetid på eller længere ind 20 år? Som jeg ser det er det jo kun et spørgsmål om tid før at de har hævet rente tillæget så jeg rammer de 5,5% eller til at national banken hæver renten.