#143206
test

kimmer jeg tror at du det ikke rigtigt forstår er at alt det vi oplever er at landets bedste bolig kredit og frihævning i udenlanske penge automater som vi havde i scandiabank og som var en del af min grund til at skifte er forsvundet som dug for solen. Det er så enda sådan at de gratis overførsler til udlandet som var en del af scandiabank konceptet stadig køre videre i scandiabanks modul men hvor længe? EIK bank er en ret gennemsnitlig bank som ikke tilbyder andre og flere fordele ind så mange andre. Rente på indlån? HA der er Danske bank og nordea da bedre.

Den eneste fordel der er tilbage i EIK bank set fra min synsvinkel er gratis hævning i andre bankers pengeautomater men det er ikke meget at komme efter. Dels hvis man skifter til en anden bank kan man jo altid hæve i deres automater. EIK bank har jo sådan set vist ikke en eneste hæve automat i dk. Envidre kan man altid hæve i “netto”.

så hvad fordele har jeg i EIK bank? INGEN. hvad risiko har jeg? jo en bank der har brugt alle deres fonds midler på byggespekulation og en bank som løber fra den kredit aftale jeg lavede over 30 år med scandiabank.

Endvidere synes jeg det er et stift stykke at jeg skal betale 100 kroner for at de sender mig et brev om 30 kroner overtræk på en konto som blev dækket ind fra en anden konto i samme bank med 500.000 + kr på FØR de sendte det brev.

Så det er meget muligt at du som EIK bank kunde er tilfreds. Det er du velkommen til at være men jeg har ikke hørt fra EN eneste tidlige SCANDIABANK kunde at de er tilfreds med EIK bank. Som jeg oplever det er vores aftale med banken kun blevet dårligere og dårligere.