#140556
test

fælles anmeldelse?

eller en overdrevet tro på at staten skal beskytte individet mod alt?

jeg kan stadig ikke forstå hvordan folk ved deres fulde fem kan acceptere de vilkår som Mitmaster, SMS lån eller folk der skriver breve om at man har vundet i et lotteri man ikke har deltaget i disker op med.

Som det skrives i starten i denne tråd det er slet ikke sikkert at det mitmaster og så vidre gør er ulovligt men aligevel vil i ha staten til at beskytte jer mod jeres egen dumhed?

hvordan kan man helt seriøst ønske at få et lån på 25000 kr ved at deponere 50.000kr?

Men det er i sig selv ikke ulovigt at bede som sikkerhed for et lån men igen igen hvordan kan man ved sine fulde fem ansøge om en kridit hvor man skal stille det dobbelt i sikkerhed? vel og mærket kontant?

hvordan kan man i ved sine fuldefem tror at der sider en person i nigeria og vil sende 50. mill til en eller at man har vundet i et lotteri man ikke har deltaget i?

hvis vi som samfund skal beskytte folk brude vi så ikke gøre det mere direktete ved slet og ret at sætte nogle under adminstration? Dem der står bag svindel numrene er jo ikke uintiligente og flytter sig så bare fra sted til sted og vi kan aldrig effektivt forhindre dem i at faldbyde deres numre.