#109098
Anonym

Hej Michael A.
Jeg har en lokal bank og de er ikke vilige til at hjælpe.
Det jeg har skrevet før om økonomicenteret er ikke et sted som man skal betale en masse.
De sammenarbejder med en bank der hedder Merkur.
Når man er i økonomicenteret koster det som det gør i en bank.
Man skal bare være vilig til at alt hvad du får af penge skal der op. det vil sige løn, skat, feriepenge og hvis man har børn så børnepeng m.m
også får man et bestemt beløb hver mån. man skal leve for. vi er en farmille på 2 voksne og 2 børn og da vi var der oppe fik vi 6400kr om mån. og 3 gange om året fik fik 1000kr ekstra og 2000kr ekstra til jul. de tager sig af at snakke med dem man skylder til og de laver aftaler. man må ikke selv begynde på det. så det er ikke alle rådgiver som tager en masse penge for det.
Jeg bliver så sur når man læser en masse folk skriver man selv er skyld i sin gæld og man bare kan betale og meget andet pis.
Jeg kom selv til at skylde en masse på et hus salg hvor en eks kærste snød mig. ja der er nok nogle “kloge” hoveder som siger det var min egen fejl.
Jeg kan godt forstå at unge folk bliver fristede af de hurtige lån. det er jo pisse let at får sådan et. Hvor er det trist at folk falder i det.
Penge problemer i hjemmet er roden til meget ondt. derfor gør noget ved det inden det kommer for langt ud. det er kun et godt råd til alle jer som står og ikke ved hvad man skal gøre.
Michael A tak for dine mange gode indslag du bringer. bliv ved med det.
Forsat god dag.

Med venlig hilsen
Christina