#137618
Anonym

MyMoney:
Pas på med at købe udenfor EU pga told regler osv.

Prøv disse her: http://www.taxfreegold.co.uk/

100g barrer og krugerrand er gerne de billigste.

Nr 1 er at finde en herhjemme som sælger, spørg hos dem der reklamerer med at de køber guld og sølv – de sælger også gerne.

Neptunens råd omkring at købe 3 tårnet sølv på loppemarkeder og tilsvarende antik butikker er rigtig godt – det lader til at være billigt nu men husk det er et totalt manipuleret marked pga centralbankerne udlån og udlejning af fysisk guld og ETF´ernes papir guld……..de har slet ikke det fysiske guld.

Anyway, det er min plan og jeg går igang så snart jeg har sparet lidt op til det.

ElKaya:
Du har ikke været blind, problemerne i LD er nok bare toppen af isbjerget. Det der mangler er gennemsigtighed og ærlighed i systemet.
Bankerne er et klassisk system hvor solvensgraden ikke må falde under 8% i DK – dvs de kan låne 12.5 gange mere ud end de har i indlån. De eneste (udover banken selv) som følger denne solvensgrad er finanstilsynet og de har da dokumenteret sig selv som amatørnisser. Det er jo alt for sent problemerne kommer frem.

Efter min mening burde man nedlægge finanstilsynet og indskydergarantiordningen og så var det op til bankerne selv at overbevise os kunder om at vores penge er sikre hos dem. Personligt ville jeg vælge den kedeligste bank.

Inskydergarantiordningen er jo en falsk garanti: I TV igår sagde regeringen at de har garanteret indlån for 4200 milliarder kr – hvis den skal indfries er vi altså statsbankerot, så det er bare en del af det psykologiske spil: Staten skal nok passe på os så bare lån løs og brug det hele på dimmeldammel og så skal du ellers bare lukke bagdelen og være glad.

Watchman og Neptun:
De lande hvor man ikke betaler skat er vel Zimbabwe typer eller Cayman Islands typer – er den ene type ikke for jammerlig at bo i og den anden for dyr?