Forside Fora Privatøkonomi Fanget af gæld Fanget af gæld

#135372
Anonym

Det lyder fuldstændig vanvittigt det forløb du har været igennem.

Forstår hverken dig eller dit pengeinstitut, hvorfor har det ingen dialog været?

Det kan simpelthen ikke passe at du har siddet til møde i banken, fået spærret dine konti, ikke har penge til benzin og alligvel er gået fra mødet i banken uden at have fået det du skal bruge til den “daglige drift”…

Mistede du dit arbejde pga. af det her? Havde du slet ingen muligheder for at skaffe penge til benzin i den periode det tog at få udarbejdet bankens dokumenter? – Hvorfor ringede du ikke til banken og bad dem frigive penge til benzin ?

Hvad med mad ?

Vil nødigt lyde alt for hård men mener ikke du kan tørre din situation af på banken. Det er ikke deres skyld at du har tabt penge på din lejlighed, hvorfor skulle du sælge den overhovedet ? Kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig at et alm. pengeinstitut vil acceptere at du ligger tkr. 250 fra et tidligere gældsforhold oven i et kommende boliglån. Banken foretager en kreditvurdering ved køb af ejendom og der har du været insolvent, så deres beslutning om at du ikke skal købe hus er god nok.

Hvilket prisniveau havde du egentlig selv forestillet dig at købe hus i? Alene afviklingen af tkr. 250 vil være et pænt beløb, så enten har du været meget højt lønnet -noget over gennemsnittet – eller også har du selv været meget urealistik omkring det hele.

Hvad gør du nu ?

Mener du fortsat at din tidligere bank er skyld i det her og at du blev lovet noget der ikke holder ? Så er dit næste skridt at gå til pengeinstitutankenævnet og starte en sag der.

Kan ikke lade være med at tænke på din kommentar omkring afvikling af gælden – og de påløbene renter. Tror du det ville være anderledes hvis gælden var lagt oven i et boliglån? Tvivler meget stærkt på at du nogen steder ville kunne få det bevilget – skulle det lykkes ville der enten være 2 lån eller 1 stort lån med knækrente…

Der er ikke andet at gøre end at afvikle gælden, tag et ekstra job og få den banket hurtigere ned.

Træls – men sådan er det…..