#132532
Anonym

Det skyldes, at posthuset jo ikke ved hvad din bank opkræver dig for at bruge dit DanKort i en fremmed bank. Du skriver at det koster 5 kr., men dette gebyr er fastsat af dit eget pengeinstitut, så det har posthuset ingen indflydelse på. Andre banker skilter heller med det, så det må være underforstået at det koster at bruge kortet i fremmede banker.

I øvrigt har postvæsenet ikke længere monopol på pengetransaktioner, såsom indbetalingskort m.v. som de havde tidligere, så du kan foretage indbetalinger i hvert eneste pengeinstitut i Danmark. Og også i dit eget, hvor det så fmt. ikke koster noget at bruge Dankortet.

Men jeg vil endnu engang tillade mig at spørge om hvorfor du går på posthuset og foretager indbetalinger her i år 2009? Du har netop i et andet indlæg vedr. diskrimentation af lejere ved ansøgning om MasterCard i L/S. skrevet, at du er ingeniør og har god økonomi. Så jeg ikke rigtig forstå………..

Jeg troede for øvrigt kun det var ældre mennesker, der gerne vil bruge den sidste hverdag i måneden på at gå i banken og hæve penge for derefter at gå ned på posthuset for at indbetale husleje m.v. Mange af disse mennesker er lidt ensomme og har således også dermed en fin mulighed for at komme lidt ud af deres boliger og få en lille snak med banken, posthuset m.v. og ikke mindst trække lidt frisk luf.t