Forside Fora Privatøkonomi Nogle som har forstand på boliglån..? Nogle som har forstand på boliglån..?

#131454
Anonym

Som jeg ser det lige nu har i en rente på 7 % plus bidrag ca. 0,5671 %, dette giver for at ca. en rente på 7,56 %. Du skriver at i har bankgæld på 150 tkr. og som jeg læser det kan jeg se ved en omlægning af eksisterende lån burde I have lige nok til at indfri banklånet som er lidt dyrer og variabelt.

Jeg ville forslå følgende HVIS I HAR LUFT I ØKONOMIEN TIL RENTESTIGNINGER:

Hjemtag maks belåning og få provenu på ca. de 150.000 til indfrielse af DYRER banklån, omlæg til F1K, rente her er ca. på 5,3 % + ca. 0,56 % dette giver samlet ca. 5,86 %. Dette vil samlet giver jer en billigere ydelse, i tidligere lagde banklån og realkredit sammen, grunden til dette tiltag er følgende: det ser ud til at renten alt andet end lige har toppet, renten de næste år ventes at FALDE kraftigt, det omkostninger i skal betale ved en omlægning vil vægte mindre da det er et større beløb og omkostningerne ved omlægning/tillægslån næsten I jeres tilfælde vil være det samme. Jeg er sikker på at i samlet vil komme til at sidde billigere med det nye kreditforeningslån samt ikke være så påvirker at at fremtiden med stor sandsynlighed vil vise sammen “rente politik” som der lige er kommet fra Nordea & Danske Bank m.fl. det vil sige rentefaldende vil ikke falde så hurtigt for udlån som indlån. Hvis I er lidt rentefølsomme kan man “låse” rente med en F1K provenu 1.200.000 koster 5.587 (RD.DK) (67.000 p.a.) før skat og 3.715 efter skat (46.000), som jeg kan læse dit indlæg betaler I 80.000 om året nu, dette giver jer en besparelse på 1.000 pr. md plus hvad i betaler i banken (3.000) til rentestigninger i fremtiden. Hvis i er meget rentefølsomme kan i eventulet vælge en F5K denne har en rente på 4,58 % hvilke betyder endnu lavere ydelse og sikkerhed i 5 år.

HUSK F1K ER VARIABLE LÅN, OG JERES ØKONOMI SKAL KUNNE “TÅLE” EN RENTESTIGNING.

Dette var mit forslag, men kontakt Jeres rådgiver.

opsummering, I kommer til at sidde 1.000 billigere pr. md. I har ingen bank gæld, hvilket vil sige at i kan tåle en Rentestigning på omtil 2,5 % for at I kommer til at sidde for det samme som I gør nu. HUSK i sikkert vil have et kurstab samt der kommer omkostninger…