Forside Fora Privatøkonomi Fejlagtig indbetaling på min konto – hvad skal jeg gøre? Fejlagtig indbetaling på min konto – hvad skal jeg gøre?

#129058
HalliHallo

Jeg føler mig nu ikke decideret som en kriminel medborger. Under en evt. retssag spiller jeg da bare lidt dum, som alle andre der har lavet noget forkert her i samfundet gør. Jeg kunne for eksempel sige: Jeg syntes godt nok at kontoen lige pludselig voksede pænt, men tænkte ikke nærmere over det, for hvem skulle da finde på at forære mig 5000 kr. Hvad jeg her har røbet siger jeg da hverken til banken eller til dommeren.
Nej, pengene gik ind den 19. FEB i år og jeg kontakter banken den 19. FEB 2009, medmindre de selv skriver til mig og siger, at de ser sig nødsaget til at hæve det omtalte beløb, da en af deres kunder gør krav på beløbet.
Og der tilkommer mig vel ingengang en lille dusør, men er også lidt bange for at de sikkert bare griner bag min ryg nede i banken+tænker “sikken en idiot”, hvorfor beholdt han ikke bare pengene, når afsenderen ikke selv har reageret.