#128824
Anonym

Hej
Ja vi grubler stadig… så intet er afgjort endnu.
Og vi har lige et par dage til at håbe på at 5,15 med loft stabiliserer sig.!!

Vi skal ca bruge en mio. Og hvis man regner lidt på hvad kursen er pt. på 7% skal vi låne lidt over 30.000 ekstra og samtidig betale netto omkring 1000 kr mere pr. md end hvis vi tager et 5,05. det har en kurs lige over 98 dvs. vi skal af med knap 20.000 kr ekstra. Lægger man så besparelsen på 1000 netto (efter skat) oven i besparelsen på kursforskellen, ser det fornuftigt ud. MEN træerne vokser jo ikke ind i himlen og der kommer jo en udgift på en evt. omlægning på 7-10.000 kr om et års tid ( dec.09 ) HVIS der er behov for dette.( er renten derimod faldet – kan man jo lade lånet fortsætte )

Men DIN rådgiver i banken, hvis løn du jo betaler – må kunne regne Jeres samlede udgifter ud i begge tilfælde – hvis i tænker WORST CASE og renten stiger til- lad os sige 1,5% det næste år bør der kunne opstilles et regnstykke.
Jeg ser lidt på – om vi i værste tilfælde ville kunne sidde i huset til en rente på 8-9 % i tiden fremover – og det kan vi godt. Og udfra dette tør jeg godt satse et år frem i tiden. Derudover synes jeg også at det er spændende at fælge med i.
MEN har man ikke mod på at overvåge markedet og vil bruge tiden på andet – bør man gå efter 7% ( det er trods alt en god rente – hvis vi tænker tilbage på 1998-00 var det den rente folk havde på deres lån.)

Håber mine overvejelser kan bruges. – JNA