Forside Fora Privatøkonomi Er der en sød sjæl derude der kan hjælpe mor til 2 med at komme ovenpå igen… Er der en sød sjæl derude der kan hjælpe mor til 2 med at komme ovenpå igen…

#123540
Michael

Ja, men sådan går disse “debatter” altid. Vi HAR haft “hvor kan jeg låne selvom RKI” oppe at vende 165.263 gange før og svaret er ALTID: “Ingen steder”, men det er ligesom om den ikke fiser ind?! RKI-registrerede må ud over penge mangle et eller andet gen der får dem til at forstå den simple sammenhæng mellem RKI og lånemuligheder.

Ja, så kommer der lige én ind og fortæller at vedkommende har samlet al gælden og sidder billigere hver måned, men er det så billigere i den sidste ende? Løbetiden kan jo forlænges til 1000 år og så bliver det da naturligvis billigere om måneden, men næppe billigere samlet set. Renten er næppe under de 10% på det nye lån, men formentlig 15% eller derover.

Men om alle omstændigheder går der nok ikke mange dage før en anden stiller samme spørgsmål – om og om og om igen… Kunne Mybanker ikke installere et spamfilter og fjerne alle indlæg hvor ordet RKI/Ribers indgår??