#123538
Anonym

jamen hold da op. det er fanme godt man kan lægge en lille forespørgelse ind her så i alle har noget at gi jer til.

jeg opfatter intet af det i skriver som negativt, blot kræver jeg man bliver talt ordenligt til når man ligger ned. jeg ved jeg ligger som jeg har redt, og det eneste jeg gør i dette forum er at skrige om hjælp. Lidt ligesom et selvmord der ikke lykkedes…det er også et skrig om hjælp.

Jeg er virkelig ked af jeg har givet jer alle et grundlag til at beklage jer på mine vegne og givet jer grund for at losse endnu hårdere…for tro ikke det ikke gør ondt. Tusinde tak for jeres venlige omgangs tone, det er jo virkelig det man har brug for. hvis jeg ville have verbale tæsk, havde jeg nok gået andre steder hen.

Hvis i har lagt mærke til det, havde jeg faktisk opgivet at besvare noget af det her, da jeg fik den hjælp og de råd jeg søgte, men syntes nu det er meget rart at andre bliver ved med at diskutere en andens situation, selvom de har 0 indflydelse og ingen indsigelse. Jeg takker jer alle for de svar i er kommet med, har virkelig godt kunne bruge nogle af dem.

Tak til BAREMIGSELV som beviste hvad jeg tidligere skrev, at det virkeligt er muligt at komme videre selv om rki er inde i billedet. Man er ikke ren lort selvom man er registreret som dårlig betaler. Kald mig naiv som i er så henrivende dygtige til, men og ja der er et men, NOGLE gange er der faktisk en årsag til at ting sker, og den årsag kommer ikke altid alle andre ved. Havde der, hvis jeg havde lagt min skrivelse ind det rigtige sted, været en der henvendte sig til mig og ville kende mine kreditorer og økonomiske baggrund, så havde de fået hvad de skulle bruge. Det er jo umuligt at optage nogen form for lån uden at lægge den kolde sandhed på bordet. De er her jo for at hjælpe, og skjules noget, opdager de det. Det skal siges, at efter BAREMIGSELVs indlæg, forestog jeg et opkald efter BAREMIGSELVs opskrift, og det virkede faktisk – så det er jo fantastisk. Du står til en stor buket blomster, for dit dejlige råd og for at vise mig lidt respekt. Du er en stjerne.

Så igen tak (hvilket jeg ikke har noget problem med at sige) for rådene, de dejlige tilnavne jeg fik, fordi i alle har fulgt denne debat mere end jeg selv har og fordi i vifter jeres rosenrøde liv i hovedet på mig. Det var fanme lige hvad jeg havde brug for.

END OF STORY.