#123502
Anonym

Hahaha, det er sgu go’ humor det her.

Prøv at forklare en långiver, at du kan afdrage 1500 om måneden, men ikke kan betale en RKI registreret gæld på 1600…?

“Jamen når mine lån er samlet i ET lån til 100% i rente med et månedligt afdrag på 300 kroner over en million år, så kan jeg”

Det er vist det man kalder at strikke for sin syge moster.

Tag ansvar for dit eget liv!

Og NEJ, det er IKKE “at tage ansvar for sit eget liv” at oprette klynketråde i fora og bruge timevis på at skændes med andre debattører.

Hvis du ønsker noget seriøs rådgivning, så stop med at bruge al den energi på at forsvare dig selv og dine handlinger og begynd at smide nogle fakta på bordet.

Lav et indlæg med følgende oplysninger

1. ALLE gældsposter såsom lån, misligeholdte kontrakter osv. med angivelse af restgæld. Skriv også gerne hvem de enkelte gældsposter er hos.

2. Udgifter, ALLE sammen, UDEN undtagelse, om så det er de 150 kroner til Leasy for det lejede fjernsyn hos Leasy.

3. Indtægter.

Da du er anonym kan du roligt være ærlig og lægge ALLE kortene på bordet, ingen grund til at fortsætte i samme rille og pakke tingene ind. Så kan nogen herinde måske hjælpe. IKKE hjælpe dig med at få et lån til at samle din gæld, som du indledningvis spørger om, for det er den mest forespurgte løsning herinde, og den eksisterer stort set ikke. Men hjælp til at få STYR på din økonomi.

Er du kvinde nok til det? Eller vil du hellere bruge din energi på “jeg strikker ikke for min syge moster, jeg sagde tværtimod at bla bla bla og endnu mere bla”?

Det vil dit næste indlæg vise.