#123124
Anonym

Michael, jeg startede vist egentlig ud med at kritisere dit menneskesyn voldsomt, fordi du var sådan efter RKI-registrerede, men efterhånden forstår jeg fuldt ud dit synspunkt.

RKI-indlæggene kører i det uendelige. Det er molbohistorien om, folket der graver et nyt hul for at slippe af med det jord de har i overskud fra da de gravede det sidste hul. Når de så er færdige med at grave overraskes de over at der nu igen er jord i overskud, og graver derefter et nyt hul. De fatter simpelthen ikke, at man ikke kommer ud af stedet.

Så hvor kan man låne og samle sin gæld, når man er i RKI?

Jammen for fanden da! Det er der naturligvis ingen steder på guds grønne jord man kan til rimelige vilkår. Renten afspejler den akutte og overhængende risiko for misligholdelse. Om man betaler 25% på 10 lån i 10 forskellige banker, eller 25% på 1 lån i en bank er fuldkommen ligegyldigt, så længe hovedstol, rente og løbetid er ens.

Der skal i øvrigt ikke den store akademiske eksamen for at indse, at det i bankernes øjne vidner om totalt fravær af karakterstyrke, når man har 10 forskellige højtforrentede forbrugslån. Bankens kreditstyringsmodel blinker med blodrød skrift “NOT WANTED” !

Men det kan man åbenbart ikke banke ind i hovederne på kunderne/delinkventerne i RKI, hvis begavelse i kan ligge på et meget lavt sted.

Jeg forstår og sympatiserer fuldt ud med at bankerne bare ikke gider slås med RKI-folket!

Forudsætningen for at vi andre kan låne til en nogenlunde acceptabel rente er, at man får sorteret dette “RKI rakkerfolk” fra.