#120450
troltuu

Jeg er også meget skeptisk overfor om det virkelig kan passe at verdens banker sender gebyrer på 30 kr. rundt til hinanden hver gang en kunde udenlandsk kunde hæver nogle penge. Jeg tror simpelthen ikke på det.

Gebyret på 30 kr. i DK har været det samme i rigtig mange år på trods af skiftende dollarkurser etc.

Det mest sandsynlige er i mine øjne at der er et lille eller intet gebyr forbundet ved det da det formodentlig i det store billede er ca lige mange kunder ‘hver vej’. Men at som det er blevet nævnt er de danske banker der er gribbe og en gang for alle er blevet enige om at flå os. Desværre er Eik bank nu også hoppet på den vogn.

30 kr per gang og nogle gange et lokalt gebyr på 2-3$ for at hæve max 500 kr nogle steder. Så er vi oppe i nærheden af 10% når man indregner at VISA skummer de der 2% over den officielle interbank kurs. Det er da ubehageligt.

Hvordan har du fået fat i et VISA kort fra udlandet MJ ? Og i hvilken bank er det?

Kan ikke forstå at General Prior godter sig over ikke længere ‘indirekte’ at skulle financiere andres udlandshævninger. Så simpelt kan man næppe opstille regnstykket med gynger og karuseller. Det har sgu næppe kostet dig en skid og tilsvarende argumenter kunne man jo stille op hvis du har brugt deres gratis kundeservice eller gratis hævninger i DK eller stort set gratis oprettelse af lån. Jeg har det fint med at du får de ting gratis – det skader ikke min glæde ved en gebyrfri bank at du også får ting billigt.