#119196
Jyden

Du har fuldstændig ret. Og det er ikke kun dem ved skranken. Vi har et eksempel i familien hvor et familiemedlem var indbudt til “den årlige snak” i en af danmarks største banker. Man forsøgte her at prakke vedkommende de produkter man fokuserede på i øjeblikket på ærmet. Heldigvis er vedkommende stats.aut.revisor og ville have sat penge til på den af banken foreslåede ordning hvis “salget” var blevet gennemført og banken havde fået sine indtægter.Det blev naturligvis ikke til noget da familiemedlemmet kunne gennemskue “den dårlige forretning” og banken havde ikke gjort sit forarbejde overhovedet.
Men det er klart at bankerne gerne vil have penge ind på pensionskonti som de giver en elendig rente på, selvom det er beløb der står der år efter år. Det er også derfor jeg i en anden trød har rejst spørgsmålet om “Hvorfor pensionspenge ikke er ligeså gode som frie midler”.

Vi mangler et pengeinstitut der kan sætte gang i renten på pensionsopsparinger som Northern Rock har sat gang i indlånsrenten på almindelige opsparingskonti.