#118600
Anonym

Jeg kan igen konstatere, at du intet har til at underbygge din påstand om at Danske Bank generelt er billigere end lokalbankerne.

Jeg gider simpelthen ikke diskutere Danske Gebyrbank mere, men vil blot nøjes med at påpege, at Dagbladet Børsen i flere prissammenlignende artikler peger på, at Danske Gebyrbank krydssubsiduerer forretningsområderne, lokker kunderne til med “gebyrfri hverdagskonceptet”, mens man så tilgengæld tjener pengene hjem på høje gebyrer på bl.a. boligfinansiering og ISÆR på Danica Pension og Forsikring, hvor man lænser pensionsopsparernes afkast gennem de meget høje interne afregningsspriser mellem Danske Bank og Danica. Denne uhæderligere “transferpricing” fremgår ikke af den gebyroversigt kunderne modtger, men ikke desto mindre er det en omkostning ved at være kunde i Danske Gebyrbank Koncernen.

Set over et liv kan kundeforholdet i Danske Gebyrbank sagtens koste flere hundredetusinder nutidskroner, sammenlignet med markedets bedste alternativer på hvert forretningsområde.