#117938
Anonym

Jo det er i høj grad usandt, hvad teleselskaberne oftest oplyser, men hvis du læser mit indlæg rigtig, så mener jeg er der ikke er nogen roamingafgifter for at sende en SMS til udlandet, så det koster altså ikke selskabet mere end det koster at sende en SMS indenlands, omkring 1-2 øre. Hvad angår opkald, så er det rigtigt at der opkræves et mindre beløb på 5-6 Cent pr.(40-50 øre) pr. minut, men det hævder altid, at det koster dem de 10-15 kr. kroner, som de fakturer videre til kunden. Så hvis du mener det er sandt hvad du siger hr. General så er der noget jeg ikke forstår.

Men nu er det jo ikke et forum for mobiltelefoni, men ville bare korrigere…

Hvad angår VISA-KORT, så har jeg netop fået bekræftet fra en pålidelig kilde, at der ikke opkræves gebyr på tvæs af landegrænserne for at bruge sit VISA-KORT, så det tror jeg på. Ellers ville de fleste udenlandske banker jo ikke tillade deres kunder at hæve gratis i udlandet. Og dette gælder også banker, hvor det ikke koster en krone at føre sin lønkonto etc., så der er vist nu om dage meget få “flat-rate-kundekonti” i udlandet.

Alle ved jo også at priserne i Danmark er 35% højere end i EU-gennemsnittet, hvilket tyder på manglende tilstrækkelig konkurrence, hvilket også gælder for bankerne. Husk på Danmark er også det eneste land, der tillader bankerne at opkræve gebyr for at sende penge videre til et andet EU-LAND (EU-OVERFØRSEL), men det har de fået lov til af “VÆKST-BENT”.