#117600
Anonym

Jeg er enig med dig i din bekymring. Specielt betænkeligt er det vel fordi der er større behov for rådgivning om det produkt som bankerne sælger. Banker, automekanikere og andre.

Der er vel ikke andet at gøre end en formel klage fra folk der opdager sådanne fejl. At foreslå at man tager hensyn til banksikkerhed ved valg af pengeinstitut er en rådgivning. På dette område har bankerne iflg ‘god skik’-reglerne en pligt til at rådgive korrekt om EGNE produkter. At rådgive uden kendskab til indskydergarantifonden er derfor et brud på reglerne.

Du har ganske vist ikke selv lidt nogen tab i den forbindelse (du kender indskydergarantifonden), men du (og jeg) bør alligevel klage når vi støder på det.

Jeg har netop selv været ude for et klokkerent forkert råd der ville have kostet mig penge hvis jeg havde fulgt det. Ikke ret mange penge ganske vist. Jeg nøjedes med at gøre det klart for min ‘rådgiver’ at han var forkert på den. Håber jeg derved får en bedre behandling senere. Han har da osse lige hævet renten på to nye af min kones anfordringskonti fra 0,125% til 4%