#117258
Anonym

Finansfyrste.

Det lyder umådeligt meget som om du lige har været på kursus på finansuddannelsen og lært om kreditskamlen?! Og der er forskel på at være “finansiel råådgiver” og finanselev som jeg tror du er.

Til sagen:

Jeg tror dit pengeinstitut vurderer at det er mest forsvarligt for din privatøkonomi at afslå at låne dit penge. Ingen af os i debatten kender dit privat forbrug men kun dit rådighedsbeløb. Disse to beløb skal opholdes mod hinanden når der skal vurderes om man kan låne penge. “evnen” har du KUN efter tommelfingerreglen omkring et tilstrækkeligt rådighedsbeløb og kan ikke bruges til noget hvis man ikke kender resten af din økonomiske situation.

Hvis du bruger alle 4900 kr. pr. md. og måske lidt mere til kan jeg godt forstå din nuværende økonomiske situation ikke kan bære en ydelse på et blancolån på fx. 1000 kr. pr. md.

Nogle gange er pengeinstituttet faktisk ude på at hjælpe dig! – Og når du har været i RKI må der jo være grund til at tro at du kan bruge deres hjælp eller burde lytte til deres råd.

Held og Lykke!